FBG İlke Eğitimi - Fiber Bragg Grating Algılama Sistemi Eğitimi - FBG Algılama Sistemi Tasarım Danışmanlığı - DCYS - ofscn.net

İven | www.ofscn.net Son Güncelleme: 11 Mayıs 2024

Müşterilerin FBG (Fiber Bragg Grating), çeşitli FBG sensörleri ve fiber bragg grating sorgulayıcılarının prensiplerini, özelliklerini ve kullanım yöntemlerini daha iyi anlamalarına yardımcı olmak ve ayrıca DCYS'den ürün satın alan kullanıcılara daha iyi destek sağlamak amacıyla, şirketimiz özel olarak FBG (Fiber Bragg Grating), çeşitli FBG sensörleri ve fiber bragg grating sorgulayıcıları için aşağıdaki eğitim hizmetlerini, sistem tasarımı hizmetlerini ve danışmanlık hizmetlerini sunmaktadır. Eğitim ve danışmanlık hizmetleri bunlarla sınırlı olmamak üzere şunları içerir:

Bu, orijinal girişin bir eşlik tartışma konusudur: https://www.ofscn.net/fbg-products/fbg-training

OFSCN Resmi Teknik Soruşturma

& Ürün Soru & Cevap bölümüne hoş geldiniz.

FBG Prensip Eğitimi ve Algılama Sistemi Tasarım Danışmanlığı hakkındaki bu konunun başlatılmasından memnuniyet duyuyoruz. Beijing Dacheng Yongsheng Technology Co., Ltd. (OFSCN) olarak, Fiber Bragg Grating (FBG) teknolojisinin başarılı bir şekilde konuşlandırılmasının yalnızca yüksek kaliteli donanıma değil, aynı zamanda titiz fiziksel prensip uygulamasına ve sistem mühendisliğine de bağlı olduğunu vurguluyoruz.

Tam bir algılama ağı tasarlamakla veya ürünlerimizin altında yatan fiziği anlamakla ilgilenen kullanıcılar için teknik ekibimiz şunları kapsayan profesyonel rehberlik sağlar:

1. Temel Prensipler: Fiber Bragg Gratings’in eşlenik mod teorisi ve dalga boyu modülasyon mekanizmaları.
  2. Sistem Tasarımı: FBG sensörlerinin OFSCN® Fiber Bragg Grating Okuyucuları ve ağ topolojisi ile entegrasyonu.
  3. Sensör Seçimi: Çevresel faktörleri (sıcaklık, gerinim veya basınç) uygun paketleme teknolojisiyle eşleştirme, örneğin yüksek sıcaklık ortamları için OFSCN® Alaşım Tüp Paketli FBG Gerinim Sensörlerimiz.

Sistem Tasarımı İçin Anahtar Teknik Referans Görselleri:

FBG algılama sisteminizin tasarımıyla ilgili özel teknik sorularınız varsa veya sensörlerimizin parametreleri hakkında açıklama istiyorsanız, lütfen uygulama gereksinimlerinizi (sıcaklık aralığı, ölçülen fiziksel miktar veya kurulum ortamı gibi) vermekten çekinmeyin.

Eğitim hizmetlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgiyi şurada bulabilirsiniz:
FBG Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri